Гордиан Системи

е компанија за специјализирани информатички услуги и продукти лоцирана во Скопје, Македонија со фокус на услуги во Северна Америка.

Дознај повеќе

Кери, паметна технологија

Кери (Carrie) не е само производ, туку и услуга која овозможува следење и анализа на активностите на луѓе на кои што им е потребна грижа, насочена кон стари лица и лица со попреченост.

Дознај Повеќе

Интернет Комуникации

Користиме современи канали за комуникација и интегрирање на нашите системи.

Техничка Поддршка

Квалитетна и современа техничка поддршка, интегрирана според потребите на нашите клиенти.

Модерен Дизајн

Дизајнот на нашите производи ги следи светските трендови, пристапни решенија и технологии.

Кери (Carrie) не е само производ, туку и услуга која овозможува следење и анализа на активностите на луѓе на кои што им е потребна грижа , насочена кон стари лица и лица со попреченост. Кери овозможува постојано следење во објектот каде што се одвива грижата, без разлика дали е индивидуален дом или пак место за заедничко домување.

На полето на телекомуникациите нудиме најсовремени, прилагодливи телеком решенија. State-of-the-art, Cloud-базирани VOIP комуникациски решенија, создадени од ветерани во Телеком индустријата. Сопственици сме на софтер за телефонски системи, но и дизајнираме програми според потребите на клиентот.

Нашот тим од професионалци, нуди техничка поддршка во областа на Интернетот, SaaS и телекомуникациите. Соработуваме со компании кои работат на американскиот пазар но и во Европа. Докажаниот квалитет гарантира професионална соработка и реализација на договорените проекти.

Долгогодишното искуство во сегментот на телекомуникациите се одразува на квалитетот во изработката на стратегии и проекти кои се реализираат на локално, но и глобално ниво. Нашиот инженерски и технички тим, нуди професионални консултации во делот на Интернет и телекомуникациите.

Од исклучителна важност е следењето на современите европски но и светски стандарди и трендови. Посветени сме на постојано усовршување и унапредување на нашето знаење и процеси со што нудиме врвен квалитет на нашите клиенти.

Кери (Carrie) не е само производ

Може едноставно да кажеме дека грижата за нашите најблиски е најважна, а со т.н. „паметна“ технологија грижата сега е олеснета благодарение на проектот „Кери“. Кери ја подобрува и поефтинува растечката потреба за грижа на стари лица, и лица со попреченост.

Проблем со кој се соочуваат сите Европски и Северно-американски земји. Брзиот начин на живот не дозволува доволна грижа од семејството па се почесто се ослонуваме на грижа во домовите за стари лица.

Нашиот Тим

Марија Ѓоргиевска

Марија Ѓоргиевска

Девелопер

Тони Бачваровски

Тони Бачваровски

Основач

Петар Петрушевски

Петар Петрушевски

Програмер

“Искуството стекнато при соработката со тимот на Гордиан е непроценливо. Во секој сегмент на реализацијата на проектот кој нашата компанија го реализираше заедно со тимот, професионалноста беше на највисоко ниво. Со нетрпение го очекувам следниот предизвик кој ќе го совладаме заедно.”
- Томо Митиќ, Систем Администратор
“Со Гордиан соработуваме одамна и секогаш беше вистинско задоволство и забава да се работи заедно. Тимот е феноменален и зрачи со позитивна енергија и професионализам.”
- Тања Стојановска, Проект Менаџер
“Изработката на телеком решението беше врвно. Проблемот со кој мојата компанија се сретна на полето на глобалната комуникација со нашите клинети, Гордиан го реши брзо, ефикасно и на наше задоволство дури со повеќе можности и опции отколку што баравме. Искрена препорака за соработка со Гордиан.”
- Горан Митов, ИТ Менаџер
R

Интернет Комуникации

Современи канали за комуникација и интегрирање.

R

Техничка поддршка

Квалитетна и современа поддршка.

R

Современ дизајн

Ги следиме најновите светски трендови и технологии.

Гордиан Системи

За нас, вистинско богаство се луѓето кои работат со нас и нашите клиенти. Пред се го цениме квалитетот а потоа квантитетот. Водејќи се со оваа мисла, пружаме врвна соработка со сите наши клиенти.

Нашиот тим е млад но искусен, секогаш подготвен да прифати секаков предизвик каде ќе може да креира но и да учи.

Контакт информација

5 + 5 =