Нашиот тим

Дознај повеќе за луѓето кои се дел од приказната на Гордиан Системи.

Тони Бачваровски

Основач
Toni is Co-Founder and managing director of Gordian Systems which he grew from a start-up IT services firm into a leading innovations company offering technical support services for North America clients.

  • Design & UX 50%
  • Web Programming 80%
  • Internet Marketing 10%

Марија Ѓоргиевска

Девелопер
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent mattis nec nisi non luctus. Donec aliquam non nisi ut rutrum. In sit amet vestibulum felis, id aliquet ipsum. Vestibulum feugiat lacinia aliquet.

  • Photoshop 85%
  • After Effects 70%
  • Illustrator 50%

Петар Петрушевски

Програмер
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent mattis nec nisi non luctus. Donec aliquam non nisi ut rutrum. In sit amet vestibulum felis, id aliquet ipsum. Vestibulum feugiat lacinia aliquet.

  • Customer Happiness 80%
  • Tech Support 30%
  • Community Management 50%

Навремена реализација

Vestibulum lobortis. Donec at euismod nibh, eu bibendum quam. Nullam non gravida purus, nec eleifend tincidunt nisi. Fusce at purus in massa laoreet.

Иновативни идеи

Vestibulum lobortis. Donec at euismod nibh, eu bibendum quam. Nullam non gravida purus, nec eleifend tincidunt nisi. Fusce at purus in massa laoreet.

Напредна технологија

Vestibulum lobortis. Donec at euismod nibh, eu bibendum quam. Nullam non gravida purus, nec eleifend tincidunt nisi. Fusce at purus in massa laoreet.

Директна комуникација

Vestibulum lobortis. Donec at euismod nibh, eu bibendum quam. Nullam non gravida purus, nec eleifend tincidunt nisi. Fusce at purus in massa laoreet.

Најнови вести

Дознај повеќе за нашите најнови активности и настани.

“Carrie” ќе се представи на Дигиталниот Самит во Белград

"Гордиан Системи" оваа година гостува на вториот "Дигитален Самит на Западен Балкан" кој ќе се одржи во Белград. Од 4 до 5 април ќе го представиме нашиот најнов проект "Carrie" пред пошироката јавност. Посетете ја нашата презентација на самитот и запознајте се со...

Освоено прво место на pitching натпревар

Во саботата на 5 ноември се одржа последниот настан од осум неделната програма организирана од Сеавус Инкубаторот во Скопје. Првиот јавен „Ден за демонстрација“, каде стартапи кои поминаа низ пред-акцелераторската програма на Сеавус Инкубатор ги презентираа своите...

Најнови проекти

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Заинтересиран/а за соработка? Јави ни се.

Ако сакаш да се вклучиш во некој од нашите проекти и активности, контактирај не. Заедно ќе откриеме како и каде можеме да соработуваме.

Испрати порака