Добредојде на нашиот деск

Дознај повеќе за нашите најнови активности и настани.
“Carrie” ќе се представи на Дигиталниот Самит во Белград

“Carrie” ќе се представи на Дигиталниот Самит во Белград

"Гордиан Системи" оваа година гостува на вториот "Дигитален Самит на Западен Балкан" кој ќе се одржи во Белград. Од 4 до 5 април ќе го представиме нашиот најнов проект "Carrie" пред пошироката јавност. Посетете ја нашата презентација на самитот и запознајте се со...

Освоено прво место на pitching натпревар

Освоено прво место на pitching натпревар

Во саботата на 5 ноември се одржа последниот настан од осум неделната програма организирана од Сеавус Инкубаторот во Скопје. Првиот јавен „Ден за демонстрација“, каде стартапи кои поминаа низ пред-акцелераторската програма на Сеавус Инкубатор ги презентираа своите...

Кери (Carrie) не е само производ

Кери (Carrie) не е само производ

Кери (Carrie) не е само производ, туку и услуга која овозможува следење и анализа на активностите на луѓе на кои што им е потребна грижа , насочена кон стари лица и лица со попреченост. Кери овозможува постојано следење во објектот каде што се одвива грижата, без...