“Гордиан Системи” оваа година гостува на вториот “Дигитален Самит на Западен Балкан” кој ќе се одржи во Белград. Од 4 до 5 април ќе го представиме нашиот најнов проект “Carrie” пред пошироката јавност. Посетете ја нашата презентација на самитот и запознајте се со “Carrie”.

Се гледаме во Белград!