Гордиан Системи

е нова компанија во IT секторот која произлезе од долгогодишното искуство на нејзините основачи.

Интернет Комуникации

Креативно Размислување

Решавање на проблеми

Техничка Поддршка

Нашата приказна

Годиан Системи ДОО, е компанија регистрирана во 2015 како резултат на претходни вложувања со цел да го создадеме проектот CARRIE како нов иновативен производ.

  • Паметни Системи 80%
  • Телекомуникации 60%
  • Развој на апликации 50%
  • Задоволни клиенти 90%

Гордиан Системи ДОО е компанија која нуди техничка поддршка и развој за PINC Solutions од Калифорнија за нивното напредно управување на материјални ресурси – логистистика на готовите возила и роботскиот систем за инвентар. Основачот на нашата компанија работеше директно за PINC Solutions за време на неговиот престој во Калифорнија, додека нивниот производ беше во рана фаза, што му овозможи увид во иновациите и култура на стартапи во Силиконската долина. Другото учество е во телекомуникациската индустрија со дизајнирање, конфигурирање и одржување на телефонски сервери на самото место и клоуд сервери на мали и средни компании во Калифорнија. Консултантски услуги се прават за оптимално искористување на ИТ и телекомуникациската опрема за да се обезбеди најдобра изведба за најниски трошоци за клиентите. Обемната и блиска работа со клиентите од Калифорнија ни создаде висока работна етика и култура ориентирана кон клиентите во нашата компанија, што е минимален услов да се биде присутен Калифорнискиот конкуретен пазар. Ова искуство ни даде доверба дека сме способни да го направиме нашиот производ кој ќе биде на највисоко конкурентно ниво и ќе обезбеди беспрекорно искуство за клиентите на нашите идни клиенти.

Во моментов ние имаме идеален основен тим, добра лабораторија и производствен капацитет за да ја изведеме оваа скала на проектот и со финансиски поттик би можеле да донесеме навистина иновативен производ на растечкиот што е можно побрзо.

Марија Ѓоргиевска

Марија Ѓоргиевска

Девелопер

Тони Бачваровски

Тони Бачваровски

Основач

Петар Петрушевски

Петар Петрушевски

Програмер