“Carrie” ќе се представи на Дигиталниот Самит во Белград

“Carrie” ќе се представи на Дигиталниот Самит во Белград

“Гордиан Системи” оваа година гостува на вториот “Дигитален Самит на Западен Балкан” кој ќе се одржи во Белград. Од 4 до 5 април ќе го представиме нашиот најнов проект “Carrie” пред пошироката јавност. Посетете ја нашата...