Освоено прво место на pitching натпревар

Освоено прво место на pitching натпревар

Во саботата на 5 ноември се одржа последниот настан од осум неделната програма организирана од Сеавус Инкубаторот во Скопје. Првиот јавен „Ден за демонстрација“, каде стартапи кои поминаа низ пред-акцелераторската програма на Сеавус Инкубатор ги презентираа своите...
Кери (Carrie) не е само производ

Кери (Carrie) не е само производ

Кери (Carrie) не е само производ, туку и услуга која овозможува следење и анализа на активностите на луѓе на кои што им е потребна грижа , насочена кон стари лица и лица со попреченост. Кери овозможува постојано следење во објектот каде што се одвива грижата, без...